♥ Let's Follow!!~ ♥

Hari yg sangat sibuk

Pagi Ahad dah gi ke Japerun ada acara Juara Rakyat..
tp Shaa tak masuk kali ni..jalan2 kat booth dia jer
sempat lah gak gi Booth Kesihatan cek BMI, Tekanan Darah dan Glukometer..
sume normal.. :)

Haziq masuk lak dlam Klink Gigi Bergerak kat dalam lori panjang..
Cek gigi pastu doktor kata cantik..
yg part depan tu mebi lagi seminggu-sebulan akan tumbuh la..
suke Haziq gigi dah nak tumbuh...2tahun tunggu xtumbuh2...
pagar dah runtuh, rindu nak berpagar balik..hik2

Bergegas balik umah, siap2
nak ke rumah org kawin..
musim cuti sekolah ,
ramai plak yg nak kawin..arini jer ada 3 rumah..
tp Mak antar wet ajer....
Pastu gi ke rumah Member..
besday party anak dia yg ke 4...
di kesempatan ini Auntie nak wish again
"Happy Birthday Adam.."


Haziq,Adam, Sarah

Adam nak cbe tiru gaya basi Abang Haziq..

Selesai jer makan2 bergerak ke Majlis Avon kat Hotel Orchid..
tapi terlewat gak sampai..start kul 2.30
Shaa sampai kul 2.40 camtu...
Jalan sgt2 lah jem...
Majlis habis dlm kul 5.30..
So sampai kat umah kul 6.30 petang...
Layan citer korea "All About Marriage"

Lepas Isyak kenduri kat umah pakmak sedara
baru balik dari Haji..
Alhammdullilah dpt haji mabrur...
Shaa pergi sebelum Isyak...
pastu borak2, makan2, minum, tapau2
balik...
selesai sudah :)

p/s: ala menteri yg diundang sana sini plak :P


0 Sweet Kukis:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...