♥ Let's Follow!!~ ♥

Happy Bestday n My Wish list ...

Assalammualaikum...

Sempena hari lahir Shaa arini
7 Mac...
ak nak listkan beberapa keinginan yg ak nak yg belum tercapai lagi....
dari dulu nak bagi list tapi koje takde...xdpt ler nak bayang2
ahaha...huhuhu
Moga2 dengan izin Allah,
tercapai lah keinginan caye ini...

1- Bakal Adik2 Haziq -- yg ini xguna duit, cuma guna USAHA!~ :P
  • Nak masuk kelas buat deco dan kelas2 yg lain tuk menambahkan ilmu di dada...
  • cewah!~ ayat skema sebentar deh...ehehe
  • Nak bread maker dan barang2 yg diperlukan tuk bakar membakar ni
  • masih ada yg kurang......so nak cukupkan....dan yg sudah ada nak "perluaskan"
    lalalala!~
  • Lepas bab kelas dah tercapai...nak jadi Home Bakery lak...
  • Nak bercuti2 mesia ngan En.Daddy dan Haziq.... just kami bertiga (^_^)
  • Lepas tu, nak bawa mak tersayang bercuti2 mesia ngan kami pulak...
  • My Own House.
  • xkecik xbesar...sedang2 shj...
  • Camera Digital..
  • xkisah ler apa2 brand pun..janji menepati ngan citarasa ak.
  • New Phone
  • Lappy.....
  • ada lagi ni...akan di update...xdpt nak dipikirin...ngee!~

Ok...yg no 1 tu mmg impian dan keinginan ak yg xpernah berubah...
till now lah...
dan yg lelain tu..kalau ak letak number mcm xbest lak...
so kira tak ikut turutan lah....ehehe..
mana yg dulu...
tp tu semua my wishlist :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...