♥ Let's Follow!!~ ♥

Rayuan KPLI JQAF.....dan UNGU lah sangat!~

Dah bersawang belog Shaa ni...huhu
tiap kali nak mengadap dan mengupdate pale asik jer pening...
nak wat cane ler...
lately ni asik jer pening2..
kat area kening tu...
agaknya pasal cuaca kut...
ngan cuaca yg tak menentu..
kepala ni rasa mcm terit jer...
hurm...

apa2 pun layan ajer pic bawah ni jer..

Haziq with Pakcik Yat
Di KLIA nak ke Tawau, Sabah
untuk Jawatan Guru KPLI JQAF..

ceritanya cenggini..
Mula2 mmg tak dapat..pastu buat surat rayuan..

pastu tup2 dapat sms dr kementerian ari Khamis malam Jumaat
kul 11 malam camtu.....
suh tengok kat online...mmg ada nama dia naik..
bersiap apa yg patut..
So, ari Ahad berangkat lah pergi bertolak dr umah Shaa ke KLIA dari Johor ngan FIL,
sbbnya Isnin nak lapor diri kat sana..
cepat kan..mmg sgt kelam kabut...

Alhamdullilah kan...rezeki dan peluang yg x disangka2...


Langit ke'ungu'aan ini macam tidak ada kaitan dengan entry ini...
tapi mcm cantik plak...~selepas di edit2..
Time ni perjalanan balik ke Melaka aritu during CNY..
Cuaca gelap nak hujan..

2 Sweet Kukis:

searcher said...

mcm mana awak buat surat rayuan jqaf?

searcher said...

mcam mane awak buat surat rayuan jqaf

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...