♥ Let's Follow!!~ ♥

Satu petang di Maybank ATM

Assalammualaikum...

Geram sungguh petang ni...betul2 maybank ni buat jiwa ni kacau....
Shaa tgh nangis xberlagu ni tau....gara2 atm yg mengeluarkan iklan
 'we're sorry' n bla2
Dah ler punya lama dok tunggu satu Pakcik ni yg nak mengirimkan wet untuk ank dia tapi asik lah salah tekan, dan asik le kata errr, laju sangat...err dah terlepas...jap , kita buat lagi sekali sambil bercakap dlm enset ngan anak dia kot....
Aduhai Pakcik...huhu...rasa dah 20x kut resit tu dikeluarkan dr Atm tu....
Agaknya Pakcik tu pun dah fedap dan masih xberjaya, boleh ngan selambernyer yer, dia berkata ' kesian ramai tunggu kat belakang '
 bagi peluang kat org lain..
haaiiih xtau ke Pakcik dah lama menatap Atm tu....waaa....
Bila turn Kakak yg beratur depan Shaa, baru dia nak masukkan kad 
Atm tu lak keluar iklan 'we're sorry....................'.

Pastu, dengan langkah yg agak bertenaga sket, 
Shaa pun beratur kat ATM FAST LINE dgn harapan leh kuar gak duit..
Lepas sorang2 yg berjaya keluarkan duit, bila turn Shaa,
 ATM tu buat HAL Lagi!!!
ooh tidakkkkk........ perasaan yg sungguh hampa :(
Bayangkan 4 ATM wat hal.....pening bnyak sgt org kuar duit

Dan2 tu gak, Shaa melangkah kuar dari Mebenk dengan langkah yg amat longlai....huhuhu...sedih betul hati ni....
En. Daddy kata mungkin ada hikmah, tp hati ni perit tau.....dah ler nak tunggu hari dapat Gaji ni PERIT...

0 Sweet Kukis:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...