♥ Let's Follow!!~ ♥

A Boring Weekend

Oooh bosannya tak tau nak wat apa....
Malam tadi dah wat oatmeal cookies...
Harini nak wat aper lah ni??
Hurm....


nak layan blog? edit blog?
rasa cam dah ok dah..
baik lah cari idea nak tingkatkan traffic
dr edit tah2 yg bukan :P
atau

nak layan FB atau lebih dikenali sebagai Facebok...
tp sume mesti gi jalan2 ujung minggu...xde sapa dah..
atau

Nak download citer kat Yellow Cinema.com?
ish habis satu hari nyer masa...
hurm...xbleh2
atau

lagi baik tengok citer Korea atau Jepun online kat MySoju.Com?
xpayah nak donlod2 kan...
citer apa nak tgk ni....hurm..

atau

Main game?
slalu main Luxor.... hik2


wooah..akan dipikirkan....
sebentar lagi.....
iklan sat...

1 Sweet Kukis:

far_east said...

saya pun boring tapi kena kilija laaaa huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...