♥ Let's Follow!!~ ♥

500 Blog!~

http://lh3.ggpht.com/_HNfF5x-lK-0/TPiwSIQGVhI/AAAAAAAAMQM/aO32dKrxRKg/s1600/image%5B3%5D.png
Salam allz,
harap kali ni sempat join pencarian harta karun...

Serba sedikit tentang Shaa...
- dah kawin selama 7 tahun 8bulan...
anak dah 6tahun 9 bulan...
-umo 25 tahun.. (tua dah..)


Tujuan jadi blogger
-sbb utama, benarnya
nak kongsi resepi dan hasil yg dah Shaa wat...
sbb saya rajin buat...
asal ada bahan jer...mula lah bertukang (^_^)
sblm ni kongsi kat fb jer...
- suka amik gambar..
tp guna enset jer lah..
- nak tambah kenalan...
-kongsi citer2 yg perlu di kongsi...
-nak tambah pengalaman dr citer blogger yg lain..
duk rumah jer kan..
tak tau per citer kat luar sana...

ok lah tu ajer...
sapa2 nak join leh klik banner kat ats tu...


8 Sweet Kukis:

Mimiey.. (^-^) said...

slm kenal dr mimiey...

nasyieen.blogspot.com

micky eyqa said...

keep blogging ye ^_^

salam perkenalan d cik eyqa
i lyke ur blog follow ur blog

Laili said...

salam perkenalan.
(dari segmen Ben Ashaari 500 Blog)

jom join Peraduan Teka Kek Secret Recipe di blog saya.

syira aka sepatu hijau said...

salam


cabaran kali ni mesti besh kan :)

follow ur blog :)

Myra Ayreen said...

salam kenal ....


saya salah seorang dari segmen ni ...


jenguk saya balik eyh !

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

Papa Mifz said...

salam kenal dr papa mifz yer..:)

mary ann ;) said...

jengah dari segmen abg ben jgk..
nak bw kat semua blog yg ada..hehehe

follow sini ya, jemput singgah belog sy jugak ;)

Matika said...

mamat pun dh join..
salam perkenalan..

mamat dh ada blog baru..
http://luahan-hati-matika.blogspot.com/
jangan lupa follow aw..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...