♥ Let's Follow!!~ ♥

Secret Garden vs Marry me, Mary!

Sekarang ni tgh download citer
Marry me, Mary dan Secret Garden kat Yellow Cinema...
terpaksa selang seli men'download' nyer...
( merosakkan bahasa betul lah..huhu)
satu hari satu eps...
kalau guna premium acc mesti cepat kan...
tp Shaa guna yg free punya..mkn masa lah (^_^)

Marry me, Mary! baru eps 7..
tgh download..vava..xsabar!

Secret Garden dah tgk sampai eps 14...
tunggu YC kuarkan link eps 15,
maka dengan itu tanpa lengah2 lagi
ku akan download...
Hyun Bin oppa http://www.emocutez.com



ooh ya, sapa2 nak download citer kat YC..
klik kat pic bawah ni ;-)

8 Sweet Kukis:

Kehelan said...

boleh bg link yellow cinema tak?
sy pun tgh download cerita marry me, mary kat mysoju.com tp tak dpt semua episod... kat kbsworld dh tayang episod 8... tinggal lg 8 episod, tak sabar nak habiskan tgk...

Shaa said...

Salam...thanks singgah sini :)
link dah update kat ats...
Klik kat pic YC tu k (^_^)

Kehelan said...

salam

lg satu soalan

sy dh register... tp takde link pun utk download... sorry! :)

Kehelan said...

sorry... sy bukak guna mozilla baru ok...
btul laa takleh nak download byk2 kalu guna megaupload... thanx! :)

ezzamalik said...

ow,bru tahu yc boleh download free,
tq dear ^^

Shaa said...

Kehelan- mmg tak boleh nak download banyak2 tp kualiti video mmg puas hati lah..
kira berbaloi tunggu lama2 (^_^)
ur welcome :)

Ezzamalik - okeys!~ sama2 :)
tapi kena register dulu, baru leh nampak link...

Mr. Swift said...

Hye selamat berkenalan dan singgah sini!
Nanti jenguk Ide pula kalau free time. :)
Btw polo anda sebab entri last cambest je.

Macam Mana Nak Jadikan Blog Anda Aplikasi Telefon Dalam 2 Minit Percuma Anda Pasti Suka!

syira aka sepatu hijau said...

selamat pagi

sukanya dia cerita korea :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...