♥ Let's Follow!!~ ♥

Rezeki Hari terakhir 2010

Hari terakhir tahun 2010...
Ingatkan takde lah berita terbaik tuk tahun ini...
tp ada gak akhirnya...
Khamis pagi, En.Daddy dpt sms dr kawannya yg mengatakan
ada tempat kosong tuk mengajar..
Jadi, En.Daddy pun call org tu...
org tu suh dtg Jumaat pagi tuk interbiu...
Alhamdulillah, rezeki bukan pada En.Daddy gak
tapi pada Shaa juga...
sebabnya?
dua2 pun dapat tawaran kerja..
rumah disediakan..
Gaji boleh lah tahan....
boleh lepas2 beli Susu Kotak yg Haziq suka bebenau.. (^_^)
he3

Selama 3bulan xkojer...
dah 2bulan semua bil tertunggak...
ada yg dah terpotong pun...
so ini adalah satu rezeki yg kami tak
sangka2 akan dpt pada hari last 2010...
Moga pilihan yg kami buat ni
tuk berhijrah dr Melaka ke Sg Buloh
diberkati Allah swt...
Doa2kan yer...

psst: tak pernah lagi Shaa kuar dr Melaka...
waa..pening nak pikir pasal pertukaran sekolah..
ada sesapa yg tau ker pasal prosedur ni?
harap dpt share...
thanks...


0 Sweet Kukis:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...