♥ Let's Follow!!~ ♥

Selesai sudah...

Alhamdulillah, selesai sudah proses pertukaran sekolah Haziq...
Tadi hari pertama, Shaa antar gak Haziq gi Sekolah
biar dia rasa suasana hari pertama..
tak perlah walaupun dapat gi satu hari jer kat SK Air Molek..
tapi ada gak rasa kan dr takde..

Dan, alhamdulillah gak dapat duit refund tuk yuran2
dan buku2 sekolah yg telah di beli awal aritu..
Tuk sekolah agama dpt cek, sbb kata Ustazah tu duit2 dah masuk dlm bank
jadi tak boleh nak bagi cash..
tak perlah janji dapat refund..
ngee!~


Satu lagi, plan awal dah bertukar...
Tak jadi gi sana hari Sabtu ni...
nak bertolak awal...
dapat lah Haziq bersekolah awal..
Maybe, hari Rabu lepas subuh bertolak dan terus ke PPD Gombak..
Insya'allah masuk hari Khamis,
mula belajar kat SK Merbau Sempak..(^_^)

0 Sweet Kukis:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...