♥ Let's Follow!!~ ♥

Update GA

Assalammualaikum...

Hari ni adalah hari terakhir penyertaan
Sweet Yummy Sweet Life 1st Giveawayz
pukul 11.59 malam nanti ngan rasminya di tutup...
Insya' allah tuk followers bertuah akan bertambah lagi satu..
menjadikan 2orang...
dpt lain2 hadiah tau...!!~
tp cam biasa yg Shaa bagitau awal2 aritu
Kos pos kena tanggung sendiri..okey!
Kalau yg menang tu tak nak bayar wet kos pos dalam masa 3hari selepas diumumkan...
akan di cabut sekali lagi tuk yg lain..
cepat2 transfer, lepas tu bgtau kat Shaa..
Barang yg best ni rugi kalau melepas!!!

Oleh kerana, Shaa ada kat tempat baru..
Insya'allah
Penghantaran dlm masa 2minggu, SELEPAS semua
pemenang GA beri detail penuh..
Nama Penuh
Alamat Penghantaran
No Telefon

email:
shaa.minz@yahoo.com


Shaa buat sekali harung..
so kalau ada yg terlewat, kena tunggu sampai semua dah ada detailnya..

Wokey, harap faham..
almaklumlah kali pertama wat GA...
Maaf andai ada yg terkurang dan tertinggal time sesi terjah!
Masih ada lagi yg Shaa belum terjah...
Kalau sempat malam ni Shaa datang..he3

Terima kasih sbb join GA ni
dan
Salam Perkenalan dari Shaa & Family

3 Sweet Kukis:

SyUhAdA said...

ooh...
hari nie last..
syu dah join..~

chacha said...

salam perkenalan dari chacha juga...
maceh sebab datang blog chacha...
mudah-mudahan im the lucky person...^_^

tomatokering :) said...

yeah ! 71 ! huhu :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...