♥ Let's Follow!!~ ♥

Blog oh Blog!!~

[image[3].png]
Salam allz...
segmen En Ben dtg lagi....

kena jwb soklan2 yg diberikan...

♥Usia ada berblog~
kalau ikut blog ni dah 7bulan...
kalau ikut plak dr blog online dah 3tahun kut...(aci x?)

♥Sapa mempengaruhi anda untuk membuat blog~
kalau ikut xde sapa...tiba2 jer teringin nak buat blog..

♥Perkara pertama yang timbul dalam kepala bila mendengar perkataan blog~
Macam2 ada...

♥Mereka yg menjadi sumber inspirasi anda dalam dunia blog~
blogger yg best2!
tentang dunia resepi
tentang dunia penulisan
so kalau nak list mmg banyak..

♥Bagaimana anda nak terangkan mengenai blog pada rakan anda yg buta IT~
Kawan2..blog ni kan satu alternatif tuk kita luahkan perasaan sedih atau gembira..tempat kita kongsi apa yg patut di kongsi...Korang bleh tulis apa yg korang rasa nak tulis...takde nak guna2 buku diari ni...buang dakwat pen ajer...sakit tgn lagi ada...
Walaupun kat blog, semua org leh baca tapi sekurang2nya ada gak org yg bleh bg komen tuk bg pendapat...apa2 pun agak2 gak bila menulis...

♥Dalam 100patah perkataan, Apakah blog mampu mempengaruhi kehidupan seharian anda?~
Mmg mempengaruhi gak lah...
Kalau try resepi baru, mesti cepat2 nak try dan upload kat blog...
Ada cerita yg para blogger kongsikan yg kita bleh amalkan kat kehidupan seharian...
Pelbagai tips dan idea yg kita bleh tau tuk di praktikkan...
Dan juga apa yg kita tau leh kita kongsikan ngan blogger2 yg lain..
Sharing is caring bak org ompotih kata...
Kadang2 bila baca cerita sedih..kita turut tumpang sedih dan simpati..
kalau part lawak..time tu gak bantai gelak habis2an....
Boleh mengurangkan kebosanan di kala sunyi..hik2

sapa nak join boleh klik banner En Ben diatas tu ek...~

tadaaaa~~

4 Sweet Kukis:

Cik Ila said...

salam perkenalan..Cik Ila follow.. :)

Azza Firza said...

salam singgah, jemput ke blog buruk saya jugak ea? hehe, nice entri, keep it up oke (:

Aisyah AR said...

salam bloggers! tambah kenalan.. nuff kick jipaban..huhu..

aienzcruzzle said...

jalan2 cni dri blog BA..
jemput singgah blog saye..
http://aienzcruzzle.blogspot.com/
♥♥♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...