♥ Let's Follow!!~ ♥

Selamat Hari Raya Korban @ Raya Haji

Assalammualaikum semua...
Selamat Hari Raya Haji buat semua kaum muslimin dan muslimat....
Mesti ramai yg dah berduyun tuk pulang ke kampung...
atau sedang kemas bag baju...
Berhati2 di jalan raya dan http://www.emocutez.com
Alkisahnya, tahun ni Shaa dan Family tak dapat pulang beraya...
Biasanya seperti tahun2 yg sudah ,kami akan sambut di Kampung En.Daddy di Felda Penggeli Timur, Kulai....
Tapi sbb tahun ni lepas raya haji still ada sekolah lagi,
nak ponteng pun sayang...

Ada 2 hari lagi sebelum bermulanya cuti persekolahan akhir tahun..
Masih ada ilmu yg ingin Cikgu curahkan pada saki baki akhir persekolahan...
Akhir sekolah lah paling seronok pada ingatan Shaa sewaktu sekolah dahulu....
main2 x hengat dunia..hohoho!~ tp tu dulu :P

Tambahan dengan masalah kewangan En. Daddy yg agak kurang
stabil sejak akhir2 ni...

so kami bersepakat tuk tunda plan balik kampung itu.....
So, tahun ni beraya di Melaka sahaja....
http://i306.photobucket.com/albums/nn252/cebong_ipit/ALL%20EMOTICON/orange/orange35.gif
dan Insya'allah jika ada rezeki lebih ,
Kami sekeluarga akan pulang ke kampung pada cuti sekolah..
http://i306.photobucket.com/albums/nn252/cebong_ipit/ALL%20EMOTICON/yoyo/yoyo-emoticon-2-025.gif

http://www.leeloublogsimages.com/Layouts/2010/Flower%20Power/FlowerLaydownPostDiv350.png

0 Sweet Kukis:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...