♥ Let's Follow!!~ ♥

Kegilaan dengan Citer Korea !!~

Tahukah betapa gilernye ku ngan Citer Korea?
Tapi xderlah sampai sanggup beli DVD atau terbang sampai Korea :-P
Cuma tengok kat online atau kat tv saje....
Kalau kat tv Astro Channel 391...
kalau kat online
MySoju
Daily Motions
KoreanDrama
DramaCrazy
Youtube
dan lain2 lagi

tapi kalau video2 yg ku tengok tu blur2, tersangkut2, xdpt tgk ler snng citer
Shaa download kat Yellow Cinema ajer...

So, citer2 yg dah shaa layan adalah
1- Boys Before Flowers
2- You're Beautiful
3- Sungkyunkwan Scandal
4- Personal Taste
5- Coffee House
6- The 1st Shop of Coffee Prince
7- Kim of Baking, Kim Tak Goo
8- My name is Kim Sam Soon
9- Belle
10- Chuno
11- Cinderella Man
12- Cinderella's Steps Sister
13- Dal Ja's Spring
14- Fashion 70s
15- Full House
16- Get Karl! Oh Soo Jung
17- I am Sam
18- Hwang Jin Yi
19- Iljimae
20- All About Eve
21- 18 vs 29
22- Landscape in my heart
23- Love story in Harvard
24- My Girl
25- My Love Pattzi
26- Oh! My Lady
27- Partner
28- Hello Miss
29- Save the last Dance for me
30- Stairway to Heaven
31- Surgeon Bong Dal Hee
32- Take care of the Young Ladies
33- The birth of the rich
34- The Guminho's Revenge
35- The Son of Sol Pharmacys House
36- The Vineyard Man
37- The woman who still want to Marry
38- Three Brothers
39- Unstoppable Marriage
40- Witch Yoo Hee
42- Insun is Pretty
43- IRIS
44- My Country Calls

uissh terasa banyak..letih aihh nak menaip...ada lah yg tertinggal
kena recall balik...

yg bawah ni plak..yg sedang tengok
1- Perfect Neighbor
2- Please Marry Me
3- Smile Again
4- Fugitive Plan B

Lepas ni nak tgk " Mary Stayed out All night" plak...
Jang Geun Suk ngan Moon Geun Yeong berlakon...
aish x sabar!!~

Korea Movie pun ada..tp nnti lah akan di update di sini...

Ni ringtone enset yg tgh pakai skang ni...
ske dgr lagu ni.....
Ost citer Coffee House






Citer Jepun pun Shaa layan gak..
Insya' allah pas ni akan ku wat satu entry pasal citer2 Jepun ni...

tunggu ek!!~

http://www.leeloublogsimages.com/Layouts/2010/Flower%20Power/FlowerLaydownPostDiv350.png

0 Sweet Kukis:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...