♥ Let's Follow!!~ ♥

Blogger in da house : Khas buat Blogger baru....

[image[7].png]

Assalammualaikum....
n Hye to all bloggers....

Sebelum ni hanya wat online shop..so lately ni jer baru decide nak ber blogger...
Sebab ske try a new recipe..
nak cari platform yg blehkan kuar idea2 atau cerita yg dah bersarang lama kat pala ni...
pastu boring tak tau nak wat per since sales online lately jatuh sket..
(tp takperlah..rezeki ada kat mana2..kan? ehehe)

Blog ni bukan kisah tentang MAKAN2 tapi juga tentang kehidupan, tentang hobi dan apa2 sahaja yg Shaa rasa menarik..

Kenapa in pinky? sebab Shaa suka pink..
Simple and nice..
Blog ni masih mencari Identiti yg sesuai....but for now
this is my Blog...Enjoy it ok!~
http://i269.photobucket.com/albums/jj72/myem0/01/yoyo-emoticon-1-056.gif
Buat blogger baru yg nak tau lebih info,bleh klik banner En. Ben kat ats tu yer...

"Salam Perkenalan"
n hope beri tunjuk ajar pada blogger baru ini http://www.emocutez.com


http://www.leeloublogsimages.com/Layouts/2010/Flower%20Power/FlowerLaydownPostDiv350.png

5 Sweet Kukis:

azhar said...

slmat berkenalan...

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben :)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

Mama Kembar said...

Salam perkenalan :-)
mama dtg dr blog ben nih

Tn.Punya said...

salam perkenalan

jumpa blog dari BEN ashari.. teruskan bersama BEN

Shaa said...

salam perkenalan semua

terima kasih datang ziarah...sgt2 suka (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...