♥ Let's Follow!!~ ♥

My BFF Wedding~

Hari ni pergi ke Majlis Kahwin my BFF...
Nama dia Badar..
Duk blakang umah mak Shaa jer...
Mak kata , kami ni berkawan masa masing2 dlm perut mak lagi...
So, ikut logik dah 25 tahun laa...ehehehe

Zaman sekolah rendah still satu skolah lagi...
tp bila masuk sekolah menengah haluan kami berubah...
Tapi still study sama2...gi beli buku rujukan sama..
Gi library...gi shopping, gi mana2 lah...Gi raya umah kawan2 dia..
Dia gi raya umah kawan2 Shaa...
Kawan dia, kawan ku juga....hik2

Sampai lah Shaa kawin kut...time tu jer cam dah hambar..
ade salah faham sket....sampai dia masuk U..pastu kerja
n now kawin...

Mula2 terkilan gak sbb x invite personally kat Shaa....
rasa mcm dilupai lak...
but never mind lah coz mak n sil dia dtg bg jemputan...
dan mengenangkan dia adalah kawan Shaa...
my bff...
tekad nak pergi gak..

Sampai ajer kat umah dia, terus ku masuk bilik pengantin..
Agak lama juga xjumpa ngan dia...
salam pastu laga2 pipi...
amik pic sama2....
senyum sama2...
xsempat nak berbual..
sebelum Shaa kuar bilik nak gi makan,

Dia tegur " Shaa, sowe aku xsempat nak jemput ko, aku kursus pegi pagi balik Malam..mmg bz sgt2"
Takperlah dia mula dulu kata pasal tu..thanks for said that(^_^)
Kira dia ingat lagi lah tu..

btw, Shaa bg gak dia hadiah tuk pengantin baru
tu jer kisah arini...

Moga perkahwinan kekal sepanjang hayat dan dalam rahmat Allah

0 Sweet Kukis:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...