♥ Let's Follow!!~ ♥

♥ D'nialicious Chocolate Giveaway ♥


Salam all....
1st time Shaa nak join Giveaway ni....
selalu tgk org yg dok join GA...
Tertanya2 gak apa lah yg seronok sgt join....
Tapi sangat2 tergerak hati + minda + meleleh air liur ni...
sbb ada Chocolate Giveaway dr
D'nialicious

Shaa sangat suka okeh dengan Chocolate..
Bila tengok pic2 Chocolate kat D'nialicious, aduhai meruntun jiwa...
baru tgk pic, belum rasa lagi ni....hohoho
Shaa hanya pandai makan tapi seriously mmg tak pandai buat.....

Selain Chocolate yg kiut ni, Cupcake, Muffin dan kek juga ada.....
Menarik bukan.....
haaa..nak tempah pun bleh...home made n Halal lagii...


Chocolate Giveaway ni start dari
9 Nov - 10 Dec 2010...
Dan kalau kawan2 nak join still ada masa lagi...
Hadiah nya adalah Chocolate yg sgt2 cute...
n yummy~~♥

1st prize dapat 24pcs
2nd prize dapat 12pcs
3rd prize dapat 9pcs
sgt2 teruja kan??
Tapi hadiah tetap, adalah sapa2 yg join dapat 10% Diskaun tuk pembelian Chocolate pertama dari D'nialicious
makin bertambah2 terujanya kan??

So apa tunggu lagi...jom lah join Giveaway ni!!

n gud luck!!
http://www.leeloublogsimages.com/Layouts/2010/Flower%20Power/FlowerLaydownPostDiv350.png

0 Sweet Kukis:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...