♥ Let's Follow!!~ ♥

Saya suka blog awak la..

[image[7].png]

Semalam dah nampak segmen ni kat blog En. Ben...
tapi xsempat lak nak wat entry...
so arini baru Shaa wat.... harap x terlambat...

Sebelum berblogger ni, sha dah jadi silent reader lama dah kut..
kut2 ajer lah..hihihi
masa tu x tergerak hati lagi nak berblogger...
banyak yg Shaa ske baca adalah ttg masakan dan penulisan...
tp boleh kan kiranya?

Oleh kerana, En. Ben suh listkan 5 blog peberet...
Here my list peberet..~!

1- Mat Gebu
- tiap2 kali nak try new recipe,
blog En. Mat ni lah tempat mula2 yg Shaa akan cari...
Mmg akan ku godek2 sampai habis entry En. Mat tuk cari resepi yg sesuai dengan kehendak saya......
sgt2 suka lah...

2- Hana's Family
- Kat sini pun cari resepi + Shaa suka baca pasal kehidupan duduk kat negara orang; Japan

3- KakChik's Wardrobe
- Ske dtg bertandang...sgt2 bangga lah coz Kak Chik ni pakai Niqab dan ske fashion!~


4- Hanni Ramsul - Manisnya Kenangan
- Ske sgt baca Novel dan cerpen Kak Hanni ni...
1st Novel yg Shaa baca " Biarlah YM Berbicara"

5- Ben Ashaari
- Bukan nak bodek yer En. Ben but
sgt2 membantu tuk blogger baru macam Shaa ni...
banyak lagi yg belum Shaa belajar ttg dunia blogger...
thanks banyak2

1 Sweet Kukis:

aeinio said...

singgah sini...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...